Nieuws

Kledingpasdag op 24 november

Van de kledinggroep:

Beste ouders en kinderen van Theatergroep Barst,Dit jaar doet theatergroep Barst weer mee aan het Oud-Engels Straattheater op het Tuindorp in Hengelo (zondag 9 december) en aan het Dickens-festijn in Deventer ( 15 en 16 december ).

Omdat er dit jaar meer kinderen dan voorgaande jaren mee doen, kan het zijn dat we niet voldoende geschikte kleding voor iedereen hebben.  Het  zou daarom fijn zijn als jullie zouden willen helpen en proberen om zelf voor kleding te zorgen. Kinderen die al vaker bij Dickens zijn geweest weten vast wel wat de bedoeling is.  

Sommige kinderen hebben ook al eigen kleding . Voor ideeën kunnen jullie op onze internetsite kijken . www.theatergroepbarst.nl

Als je mee doet op één van bovenstaande optredens, kom je op zaterdag 24 november tussen 10.00 u en 14.00 u langs in ons pand .  Heb je zelf  kleding, neem deze dan mee en laat die aan ons zien.

Heb je geen kleding, dan kun je wat van ons lenen. Voor schoenen moet iedereen zelf zorgen. 

Kijk bij een rommelmarkt of tweedehandswinkel.  De schoenen of laarzen mogen  donkerblauw, bruin of zwart zijn,  zonder al te veel frutsels en gespen.   Hoe ouder, hoe mooier. Gymschoenen, sportschoenen, kunnen echt niet !!!Op 24 november  is het de bedoeling: dat je zelf de kleding bij elkaar zoekt. Alle kleding hangt aan kledingrekken en ligt in kratten klaar. Heb je alle kleding bij elkaar gezocht dan laat je deze even controleren bij één van de medewerkers van Barst. Hierna meld je je bij Rinus en Marieke . Zij delen je dan in voor één van beide Dickensdagen!

Op de eerste les na de kerstvakantie neem je je tas met geleende kleding mee naar de les en zet je hem in het pand. Doe er een briefje in met je naam erop.    Hierbij een dringend verzoek om de kleding weer schoon en netjes in te leveren!! Het komt nogal eens voor dat dit niet het geval is. Dit kan echt niet. Barst komt dan voor onnodige kosten te staan. Dit kan toch niet de bedoeling zijn!!!

Als we samen ons best doen, zien we er weer schitterend uit en wordt het vast weer heel gezellig.

Hartelijke groeten,

Sharon, Maroesja en Michelle van de kledinggroep

Contact over de kleding :     Michelle Mulder : michelleronald@home.nl